Powered By Blogger

Thursday, May 19, 2016

The way to heaven...;)

Is this the way to heaven?! :) Keto jane shkalle te perkohshme, ne qender te Rotterdamit; prane stacionit te trenit. Njerezit mund te ngjiten dhe te bejne foto, qe nga maja e asaj ndertese, e cila mban edhe vlera historike per qytetin. Pse nuk u ngjita une? To be honest: une i kam frike lartesise... Ndaj mos me shtyni...;)

Tuesday, May 10, 2016

Kjo nuk hahet me asgjë

- Ketu jeton?
- Po ka ca.
- Ja paske hedhur dmth, noj shpi ne Tirane e ke besoj...dhe ndonje ne Durres patjeter. Se ju nga veriu e mytet Durrsin.
- Jo s'kam!
- Ca thua mo vertet, po ca ben ketu?
- Akoma s'kam filluar pune, kam bere nje aplikim e po pres.
- Pune? Pse ka edhe pune? Une kujtoja se kush jeton ne Holande, o eshte drug dealers, ose ka ndonje ne red light district. Edhe ata ne Itali, Belgjike, Gjermani keshtu mendoj se bejne. dmth s'paska asgje. Prandaj e mban koken ulur, po ca je ti kur s'ke asgje nga keto?
- Njeri.
- Kjo nuk hahet as me vaj as me uthull

Pa titull


 Une, nuk i thyej dot rrjetet sociale, as boten nuk e trondis dot. Ndaj eshte me mire te pi, se keshtu harrohen gjerat me mire. E nese pi nuk do te kujtosh se cfare te la pa gjume mbreme, do te mbash mend vetem dhimbjen e tmerrshme te kokes ne mengjes. Asgje nuk shkon ashtu sic duhet; puna, shkolla, i dashuri, e dashura, paraja - kane marre tatepjeten. Pune e madhe! Vazhdo jeto! Te eshte dhene edhe nje dite tjeter sot...